سیاست بنزینی دولت غیرقیمتی است
کد خبر: ۳۳۳۳۸ | تاریخ انتشار : ۰۵-۰۷-۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱ | نسخه چاپی نسخه چاپی

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: تصویب کردیم بودجه بر اساس سیاست‌های کلی برنامه هفتم تدوین شود و با توجه به اینکه کلیات برنامه از مجلس رأی گرفته، برخی تغییرات نیز در در بودجه اعمال خواهد شد.

به گزارش ماشین نیوز ؛ داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه صبح امروز در حاشیه جلس هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: ما بخشنامه بودجه ۱۴۰۳ را ابلاغ کردیم و تکالیف دستگاه‌ها مشخص و ابلاغ شده است. هم‌چنین ستاد بودجه نیز فعال شده و چارچوب کلی بودجه را آماده کرده‌ایم و در زمان قانونی یعنی آبان‌ماه مرحله اول تقدیم بودجه را انجام خواهیم داد.

وی افزود: تصویب کردیم بودجه بر اساس سیاست‌های کلی برنامه هفتم تدوین شود و با توجه به اینکه کلیات برنامه از مجلس رأی گرفته، برخی تغییرات نیز در در بودجه اعمال خواهد شد.

منظور با بیان اینکه  تصمیمی درباره افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است و ما به دنبال صرفه‌جویی در مصرف سوخت هستیم، اظهار داشت: در لایجه برنامه هفتم احکام خوبی پیش‌بینی کردیم که در صرفه جویی بنزین کمک می‌کند؛ سیاست های ما غیر قیمتی است که آهنگ رشد مصرف را مدیریت می‌کند.

........ لینک کوتاه : mashinnews.com/?p=33338

دیدگاه شما

آخرین اخبار