کرمان موتور
کد خبر: ۵۲۹۳۵ | تاریخ انتشار : ۰۳-۱۱-۱۴۰۳ - ۹:۳۰ | نسخه چاپی نسخه چاپی

دوازدهمین جلسه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودروی طراوت نوین به ریاست قاضی ویژه پرونده عبدالکریم کلهر در محل سالن جلسات اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین در حال برگزاری است.

به گزارش ماشین نیوز ؛دوازدهمین جلسه  رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودروی طراوت نوین به ریاست قاضی ویژه پرونده عبدالکریم کلهر در محل سالن جلسات اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین برگزار شد.

طبق برنامه‌ریزی‌ها امروز متهم ردیف اول پرونده رضایت خودروی طراوت نوین با همراهی وکلای خود به آخرین دفاعیات خود از اتهامات مطرح شده بر اساس کیفر خواست خواهند پرداخت.

 متهم اصلی پرونده فعالیت خود را از سال ۱۳۹۲ در قالب خرید و فروش خودرو در تاکستان آغاز کرد و در سال ۱۴۰۲ با گزارش نهادهای امنیتی به دلیل عدم بازپرداخت سرمایه مردم و تحویل خودرو، احضار و بازداشت شد.

برچسب ها: ........ لینک کوتاه : mashinnews.com/?p=52935

دیدگاه شما

آخرین اخبار