کرمان موتور
بانک ملی ایران
کد خبر: ۷۴۲۲۸ | تاریخ انتشار : ۰۷-۰۵-۱۴۰۵ - ۱۱:۰۷ | نسخه چاپی نسخه چاپی

تویوتا اعلام کرد: فعالیتش در سه کارخانه در جنوب ژاپن را برای ارزیابی تاثیر زلزله بر تامین‌کنندگان و لجستیک تا جمعه هفته جاری، متوقف خواهد کرد.

به گزارش ماشین نیوز ؛ این اتفاق فقط چند ساعت پس از از سرگیری تولید که روز قبل متوقف شده بود، رخ داد.

زمین‌لرزه ۷.۱ ریشتری روز سه‌شنبه در استان کوماموتو ژاپن به جاده‌ها آسیب رساند و موجب قطع برق هزاران خانه شد و نگرانی‌هایی را در مورد زنجیره‌های تامین و لجستیک برانگیخت و علاوه بر تویوتا، بر سایر تولیدکنندگان نیز تاثیر گذاشت.

تویوتا، در بیانیه‌ای درمورد توقف فعالیت کارخانه‌های «میاتا»، «کاندا» و «کوکورا» از روز چهارشنبه (۲۹ ژوئیه) تا ۳۱ ژوئیه، اعلام کرد: وضعیت – از جمله پس‌لرزه‌ها و تلاش‌ها برای بازگشت به شرایط عادی – روزانه در حال تغییر است. همچنان ایمنی را بر هر چیز دیگری مقدم خواهیم دانست.

بزرگ‌ترین خودروساز جهان، طیف گسترده‌ای از مدل‌های لوکس لکسوس را در کارخانه «میاتا» با ظرفیت تولید سالانه حدود ۴۳۰ هزار دستگاه خودرو تولید می‌کند.

هوندا موتورز نیز اعلام کرد: توقف فعالیت در کارخانه موتورسیکلت کوماموتو را نیز تا روز جمعه تمدید می‌کند تا امکان تعمیر بخش‌های آسیب‌دیده از زلزله در کارخانه فراهم شود.

بر اساس گزارش رویترز، نیسان اعلام کرد: برنامه‌ای برای توقف فعالیت کارخانه خود در «فوکوئوکا» در شمال استان کوماموتو – که در آن خودروی شاسی‌بلند «روگ» (Rogue) یا همان «ایکس-تریل» (X-Trail) تولید می‌شود – ندارد، اما افزود: وضعیت تامین‌کنندگان و لجستیک خود را زیر نظر دارد.

 

منبع:ایسنا

........ لینک کوتاه : mashinnews.com/?p=74228

دیدگاه شما

آخرین اخبار