کرمان موتور
بانک ملی ایران
کد خبر: ۷۵۸۵۸ | تاریخ انتشار : ۱۷-۰۶-۱۴۰۵ - ۷:۱۳ | نسخه چاپی نسخه چاپی

فورد و جنرال‌موتورز پس از میلیاردها دلار زیان به ذخیره‌سازی انرژی پناه بردند.

 به گزارش ماشین نیوز ؛ فورد و جنرال‌موتورز دو خودروساز بزرگ دیترویت پس از میلیاردها دلار زیان ناشی از سرمایه‌گذاری در خودروهای برقی، در حال استفاده مجدد از ظرفیت باتری‌های بلا استفاده و دست دوم این خودروها برای ذخیره‌سازی انرژی هستند و به دنبال ایجاد یک جریان درآمدی جدید در این بازارند.

آنطور که آمارهای انجمن خودروسازی آمریکا نشان می‌دهد کاهش حجم کسب‌وکار خودروهای برقی، ۱۹.۵ میلیارد دلار زیان برای فورد و ۱۰.۹ میلیارد دلار زیان برای جنرال‌موتورز به همراه داشته و اکنون ظرفیت باتری این شرکت‌ها برای استفاده در سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی باتری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

افزایش تقاضا برای ذخیره‌سازی باتری از سوی مراکز داده هوش مصنوعی و نیاز به افزایش قابلیت اطمینان شبکه برق، زمینه رشد این بازار را فراهم کرده ، تاجایی که فورد هدف‌گذاری کرده  تا اواخر سال ۲۰۲۷، سالانه دست‌کم ۲۰ گیگاوات‌ساعت ظرفیت ذخیره‌سازی باتری را مستقر کند.

براساس آمارهای موجود نصب و راه‌اندازی سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی در آمریکا نیز افزایش یافته  و بر اساس گزارش انجمن صنایع انرژی خورشیدی و بنچمارک مینرال اینتلیجنس، در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۶، رکورد ۲۰.۲ گیگاوات‌ساعت ظرفیت جدید ذخیره‌سازی در این کشور نصب شد.

چرخش فورد به سمت ذخیره‌سازی انرژی

فورد در پایان سال ۲۰۲۵ و همزمان با تغییر استراتژی خود در حوزه خودروهای برقی، کسب‌وکار سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی باتری را راه‌اندازی کرد. این شرکت تصمیم گرفت تمرکز خود را بر عرضه مدل‌های رقابتی‌تر خودروهای برقی قرار دهد و در کنار آنها، خودروهای هیبریدی و بنزینی بیشتری عرضه کند.

از این رو فورد برای توسعه فعالیت خود در حوزه ذخیره‌سازی انرژی، ظرفیت تولید باتری موجود در آمریکا در گلندیل، کنتاکی را تغییر کاربری می‌دهد.

این شرکت اعلام کرد: این طرح از ظرفیت باتری خودروهای برقی که در حال حاضر کمتر از ظرفیت موجود استفاده می‌شود، برای ایجاد یک جریان درآمدی جدید، متنوع و سودآور بهره خواهد گرفت. فورد همچنین قصد دارد طی دو سال آینده حدود ۲ میلیارد دلار برای توسعه این کسب‌وکار سرمایه‌گذاری کند.

آنطور که در اطلاعیه یاد شده آمده این خودروساز آمریکایی هدف‌گذاری کرده است که تا اواخر سال ۲۰۲۷، سالانه دست‌کم ۲۰ گیگاوات‌ساعت ذخیره‌سازی باتری را راه‌اندازی کند.

به این ترتیب شرکت فورد انرژی که زیرمجموعه جدید و کاملاً متعلق به فورد موتور است، سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی باتری مونتاژشده در آمریکا را برای شرکت‌های خدمات عمومی، مراکز داده و مشتریان بزرگ صنعتی و تجاری این کشور فراهم خواهد کرد.

در همین حال فورد انرژی اعلام کرده است که قصد دارد نیاز موجود در بازار ذخیره‌سازی انرژی آمریکا را که در نتیجه رشد مراکز داده، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و الزامات مربوط به تاب‌آوری شبکه ایجاد شده است، پاسخ دهد.

در ماه مه، فورد انرژی از توافقی پنج‌ساله با EDF Power Solutions آمریکای شمالی خبر داد که بر اساس آن، این شرکت امکان تهیه سالانه تا ۴ گیگاوات‌ساعت سیستم ذخیره‌سازی انرژی DC Block را خواهد داشت. حجم بالقوه این قرارداد در طول پنج سال به ۲۰ گیگاوات‌ساعت می‌رسد.

لیزا دریک، رئیس فورد انرژی، چندی پیش اعلام کرد: این شرکت کیفیت قابل پیش‌بینی و اطمینان عملیاتی بلندمدتی را که اپراتورهای شبکه و توسعه‌دهندگان بزرگ به آن نیاز دارند، ارائه می‌کند.

منبع:تسنیم

برچسب ها:, ........ لینک کوتاه : mashinnews.com/?p=75858

دیدگاه شما

آخرین اخبار