کرمان موتور
بانک ملی ایران
کد خبر: ۷۵۰۸۱ | تاریخ انتشار : ۳۰-۰۵-۱۴۰۵ - ۱۰:۰۵ | نسخه چاپی نسخه چاپی

اتحادیه کارگری هیوندای موتور در کره جنوبی، روز جمعه پس از به بن‌بست رسیدن مذاکرات مربوط به دستمزد، برای اولین بار طی یک دهه دست به اعتصاب کامل زد، زیرا این اتحادیه خواستار افزایش سن بازنشستگی و تضمین امنیت شغلی در برابر هوش مصنوعی و اتوماسیون است.

 به گزارش ماشین نیوز ؛«اتحادیه کارگران فلزکار کره» (KMWU) – اتحادیه فراگیری که نماینده کارگران است- در اعلامیه‌ منتشرشده در وب‌سایت این اتحادیه اعلام کرد: کارگران اعتصاب‌کننده شرکت هیوندای موتور، شرکت زیرمجموعه آن، کیا و شرکت‌های تامین‌کننده قطعات، قرار است که ساعت دو بعدازظهر روز جاری در مقابل دفتر مرکزی هیوندای موتور در سئول تجمع کنند.

این اعتصاب یک روزه، نشان دهنده ناآرامی‌های فزاینده کارگری در کره جنوبی پس از انتخاب «لی جائه میونگ»، رئیس جمهور لیبرال و حامی کارگران، در سال گذشته است. این اعتصاب در پی مجموعه‌ای از اعتصاب‌های مقطعی کار از اواخر ژوئیه صورت می‌گیرد که بر اساس برآوردهای خبرگزاری یونهاپ، موجب اختلال در تولید ۵۵ هزار و ۲۰۰ دستگاه خودرو به ارزش بیش از ۲.۳ تریلیون وون (۱.۶۷ میلیارد دلار) شده است.

این اقدام کارگری فشار بیشتری بر هیوندای وارد می‌کند که در ژوئیه اعلام کرد  انتظار دارد به دلیل افزایش رقابت شرکت‌های چینی در اروپا و کاهش فروش در کره جنوبی، احتمالا به هدف فروش جهانی خود در سال جاری دست نخواهد یافت.

اتحادیه هیوندای خواستار افزایش سن بازنشستگی اجباری از ۶۰ سال فعلی است، که مطابق با تعهد «لی»، برای افزایش تدریجی این محدودیت در یکی از  کشورهای جهان است که با سریع‌ترین نرخ پیری جمعیت مواجه‌ است.

این اتحادیه همچنین خواهان افزایش پاداش‌ها از ۷۵۰ درصد حقوق پایه ماهانه به ۸۰۰ درصد است و خواستار تضمین‌هایی برای محافظت از مشاغل، هم‌زمان با روی آوردن شرکت به هوش مصنوعی و اتوماسیون شده است.

بر اساس گزارش رویترز، هیوندای، مالک شرکت سازنده ربات‌های انسان‌نمای «بوستون داینامیکس»، اعلام کرده است که قصد دارد از سال ۲۰۲۸ استفاده از ربات‌های انسان‌نما را در کارخانه خود در ایالت جورجیای آمریکا آغاز کند و استفاده از این ربات‌ها را در کارخانه­ های دیگر نیز گسترش دهد.

کیم جین-ووک، سخنگوی اتحادیه هیوندای موتور، گفت: دو طرف همچنان بر سر مسائلی از جمله سن بازنشستگی و پاداش‌ها و برخی مسائل دیگر اختلاف نظر دارند. او گفت که اتحادیه برای ازسرگیری مذاکرات دستمزد آمادگی دارد، اما اگر مدیریت پیشنهادهای آینده‌نگر ارائه ندهد، درباره برنامه‌های اعتصاب گفت وگو خواهد کرد.

هیوندای موتور اعلام کرد که به یافتن راه‌حل‌ها از طریق گفت وگو متعهد است.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد: این اعتصاب می‌تواند بر مشتریان، شرکا و فعالیت­ های ما تاثیر بگذارد. ما در مقطع حساسی قرار داریم که هر دو طرف باید برای عبور موفقیت‌آمیز از گذار جهانی به سوی تحرک‌پذیری آینده، با یکدیگر همکاری کنند.

منبع:ایسنا

برچسب ها:, , ........ لینک کوتاه : mashinnews.com/?p=75081

دیدگاه شما

آخرین اخبار