در بازار خودروهای داخلی، در حالی که برخی محصولات با کاهش قیمت مواجه شدهاند، برخی دیگر همچنان اثرات افزایشهای هفته گذشته را حفظ کردهاند. در بخش مونتاژی نیز، شدت اصلاح قیمتها در برخی مدلها بسیار چشمگیر بوده و با کاهش سنگین، مسیر متفاوتی را نسبت به هفته گذشته طی کرده است.
بازار خودروهای داخلی
در بخش خودروهای داخلی، دنا پلاس اتوماتیک با حفظ روند صعودی هفته گذشته، با رشد ۱۸۰ میلیون تومانی در قیمت، امروز به ۲ میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان رسید. در مقابل، قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما طی دو روز گذشته ۵۵ میلیون تومان کاهش یافت و با نرخ ۲ میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان معامله شد.
در بخش خودروهای اقتصادی و پرتقاضا نیز، شاهین اتوماتیک پلاس طی سه روز گذشته با افت ۵۵ میلیون تومانی، به ۲ میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومان رسید. همچنین قیمت کوییک S صفر در بازار آزاد نسبت به روز گذشته بدون تغییر باقی ماند و در سطح یک میلیارد و ۲۵۵ میلیون تومان تثبیت شد.

بازار خودروهای مونتاژی
در بازار خودروهای مونتاژی، شدت اصلاح قیمتها در برخی مدلها بیشتر از بخش داخلی بود. لوکانو L۸ با ریزش سنگین ۴۰۰ میلیون تومانی طی دو روز گذشته، بیشترین کاهش قیمت را در میان محصولات مونتاژی به ثبت رساند و به ۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان رسید.
تیگو ۸ پرومکس نیز طی سه روز گذشته با کاهش ۳۵۰ میلیون تومانی، امروز با نرخ ۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان معامله میشود. در همین حال، فیدلیتی الیت ۷ نفره برخلاف روند کلی بازار، از ابتدای شهریورماه تاکنون ۲۰۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و به ۵ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین قیمت جک J۴ امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی عدد ۲ میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان باقی ماند.



